Mie mi se pare ca arata a BMW din spate, a ceva japoneza din fata si a Honda din lateral... Nu seamana cu Calibra, nu se numeste Calibra, o fi oare Calibra?...
Mdap, pare sa fie ceva adevar la baza, am gasit o lista cu planurile Opel pe anii urmatori (2011) si se pare ca include si Calibra 2 Din ce am citit se pare ca se va baza pe platforma de Astra GTC si ca motivul pentru care vor sa scoata Calibra din nou este ca VW a avut succes cu noul Scirocco. Sa asteptam si sa vedem...
Si linkurile pe care am gasit informatii, dintre care primul este cel mai de incredere:
Mai este putin de asteptat si sunt convins ca nu sunt singurul care moare de nerabdare sa o vada . In orice caz nu se va ridica la inaltimea primei generatii insa va fi destul de ciudat sa zic ''Uau , uite o calibra'' si sa vad ceva nou nout .
Ai grija , toate au o limita si nu conduce mai rapid decat pot ingerii tai zbura!!!
Dap, se pare ca 2012-2013 ne va aduce noua Calibra, in masura in care mai poti fi sigur de ce zic astia de la Opel. Azi se lauda cu ceva, maine dau faliment
Oricum, varianta de 325 CP suna f interesant Dar cand ma gandesc la ce taxe tre' sa fie la motorul de 2.8 litri parca ma ia cu racoare...