Nu vorbiti aiurea... parerea mea marca Opel nu a scos masini urate in ultima vreme. De fapt, la englezi, nu stiu ce studiu au efectuat astia, unde se spune ca au supus la vot, care ar fi marca de masina care nu are modele urate. Ghiciti cine a iesit invingatoare! Vauxhal, adica o sora de-a Opel-ului. Si mie imi plac mai toate modelele de la ei (in special OPC-urile

). Aaaahh, ca nu sunt tocmai fiabile, asta e alta treaba... Daca ar fi sa aduca pe piata o noua Calibra, eu cred ca ar fi ceva destul de frumos si potrivit in gama. In ziua de azi e destul de greu sa scoti pe piata un model cu un impact vizual precum a avut Calibra -A in anii '90. Toate firmele se intrec, ca si atunci de altfel, in forme care mai de care, dotari etc... dar parca au ceva in comun, se imprumuta unele de la altele... nu prea mai exista originalitate in design. Totusi, sa speram cu totii ca vor scoate ceva care sa inlocuiasca Astra-ul GTC (nu am nimic impotriva), dar parca unui coupe de la Opel i-ar sta mai bine un pic mai mare, ca dimensiuni (deh, gen Calibra

). Nu credeti?
De fapt, vad ca tuturor ne-ar face placere sa se reediteze acest superb model pe care toti il iubim ....indiferent de cum ar arata, Calibra-B sa ai fie numele!

Sunt piciorul care impinge scara...