Prima pagină INFORMATII NOUTATI CALIBRA Zvonuri calibra noua

Zvonuri calibra noua

Aici vei gasi cele mai noi stiri si informatii legate de Opel Calibra

Moderatori: alex, AWD, Billy c25xe, ghilosul, sergyu

Mesaj 18 Aug 2008, 09:40
[email protected]@[email protected] Avatar utilizator
Administrator Club Calibra Romania

Motor: C20LET, 16V TURBO, 204 CP

Matiu, sa stii ca ti-as da dreptate :D De fapt nu mi se pare a seamana neaparat, dar are o forma aerodinamica deosebita si imi place foarte tare (cred ca dupa Cali este prima in topul "formelor") :D
Calibra Turbo, C20LET, 1993

Mesaj 23 Aug 2008, 18:07
calipower Avatar utilizator
Membru PREMIUM Club Calibra

Motor: C25XE - V6, DOHC, 170 CP
daaa Florinike are dreptate!era marilor mancatori de benzina ,a boturilor ascutite si a capotelor din tabla groasa a luat sfarsit.acum e cel mai probabil sa faca o chestie micuta usoara si cu mult plastic pe ea ca sa intre in norme...cat despre motoare slabe sanse sa puna un v6 de 2.8 pe o masina care nu se considera clasa lux si mai ales in vremurile astea in care te costa asigurarea mai mult decat masina (in alte tari ..si in curand si la noi nu va faceti griji).si chiar asa decat sa dai 14-15 mii de euro eu unu as prefera sa mai iau inca 5 calibra sa le am in fata blocului
C25XE V6

Mesaj 28 Aug 2008, 23:41
TzuTzu77 Avatar utilizator

Motor: C20NE - 8V, OHC, 115 CP

Parca nu arata chiar asa rau, nu? Oricum, din ce am inteles nu e poza reala, dar e o varianta de coupe pt noul Insignia. Se pare ca pana la urma Calibra va avea urmas, de data asta asa cum merita, pe o platforma mai mare. Sper doar sa nu le fie lene, si sa o faca asa cum trebuie, adica nu doar cu 2 usi in minus, ci o caroserie diferita pe aceeasi platforma. Eu mult timp habar n-am avut ca de fapt Calibra e pe platforma de Vectra, sper sa faca la fel si in cazul asta, sa nu dea de banuit necunoscatorilor. Si mai sper sa faca ceva si in privinta farurilor, pt mine intotdeauna farurile la Calibra au fost elementul definitoriu, identitatea masinii. Abia astept sa apara, sper sa n-o dea in bara si sa avem un urmas pe masura Calibrei.
Imagine
EX Calibra '93 C20NE
NOW Astra Coupe '01 Z20LET

Mesaj 04 Sep 2008, 22:08
Billy c25xe Moderator Club Calibra
Moderator Club Calibra

NightFly scrie:
:hello: Salut...si felicitari pt site...si io sunt nou, iubesc calibra si sunt in cautare...sper ca la urmatoarea intalnire sa apar si io cu una!!! Cred ca se poate vb de un "cult calibra"...sau nush cum sa-i zic...oricum e de departe cea mai tare...si ar fi putut foarte bine sa apara in 2008(aceasi forma...eventual ceva mai "tehnologizata"... :D ). Tot respectul pt designeri!!!!!!!!!! Care nu stiu inca cinr sunt.... :blush:

Designerii Calibrei sunt Hans Seer , Erhard Schnell si Wayne Cherry ;)
Imagine

Ai grija , toate au o limita si nu conduce mai rapid decat pot ingerii tai zbura!!!

Mesaj 06 Sep 2008, 05:27

Da TzuTzu77 ai dreptate..putea sa fie logan!nici nu stiu de unde sa incep..farurile arata ca o femeie vopsita la ochi cu pensula,grila aia cromata unde scrie opel care nu are cum sa fie din orice alt material decat plastic,nu inteleg de ce s-au oprit la proiectoare cand puteau foarte usor sa mai fixeze inca un set de faruri in gaurile alea din spoiler,capota are un unghi ciudat pe mijloc si nu are nici cea mai vaga legatura cu restul masinii dar trebuie sa recunosti ca se imbina frumos cu parbizul te face sa te gandesti la o posibilitae de deschidere gen dacia break,manerele de passat,semnalizatoare pe aripi!!!!!!!,si lista continua.in afara de aspectul de lacrima nu are nimic din frumusetea calibrei si cam tot din banalitatile masinilor noi.eu cred ca cei de la opel vor sa dea cu buretele peste modelul vectra cu masina asta (ma refer la varianta mid-size car in 4 usi care exista la ora actuala pe piata)si dupa parera mea e mai frumoasa decat vectra,dar conceptul asta de insignia cupe nu o sa treaca niciodata peste calibra si cuvantul cheie aici este concept...stiti bine ca ce o sa iasa in realitate o sa fie cam de 10 ori mai urat ca in poza :banghead:
C25XE V6

Mesaj 06 Sep 2008, 11:39

OK, s-au facut multe discutii despre aceasta varianta de Insignia si asemanarea cu Calibra. S-au adaugat termeni precum "urmasul Calibrei", "Calibra cea noua", etc Intrebarea care ma bantuie pe mine este: va avea Opel / GM initiativa de a o denumi Calibra 2.0? Mi se pare foarte important lucrul asta, pentru ca altfel este doar un alt model Opel cu design deosebit, asa cum este si GTul sau Bertone...

Mesaj 23 Oct 2008, 01:10
ghilosul Avatar utilizator
Moderator Club Calibra
Moderator Club Calibra

Motor: C20XE - 16V, DOHC, 150 CP
Cik asta ar fi O.P.C Calibra concept
hai k nu arata rau... :grin:
Cristi "Ghilosul" +40/745495075
Dr.Tr.Severin +974/33458838

Imagine

Mesaj 23 Oct 2008, 09:44

nu arata rau, dar eu cred ca Opel nu va mai reedita Calibra din motive pur economice sau pentru ca sunt lipsiti de viziune. Au scos "mizeria" aia de Opel GT, o masina exclusivista, dar nu au stiut sa fructifice multele avantaje pe care le avea Calibra la momentul cand a aparut si chiar la oprirea productiei in '97.
Asa ca... EU NU CRED IN POZE. :D

Mesaj 24 Oct 2008, 02:54
ghilosul Avatar utilizator
Moderator Club Calibra
Moderator Club Calibra

Cam ai dreptate ca daca e sa scoata parca vad ca scot cu motor 1.6 si s.a.m.d :cray:
Acuma se gandesc daca ar avea vanzari si decat sa isi ia tzeapa mai bine nu se incurca...
Eu unu daca ar aparea acuma calibra B si sar da in leasing acuma as face :yahoo:(sa fie reusita nu vreo porcarie)
Cristi "Ghilosul" +40/745495075
Dr.Tr.Severin +974/33458838

Imagine

Mesaj 04 Noi 2008, 01:05
VEMANIS Avatar utilizator
Calibra Maniac
Calibra Maniac

Motor: X20XEV, 16V Ecotec, 136 CP

Nu vorbiti aiurea... parerea mea marca Opel nu a scos masini urate in ultima vreme. De fapt, la englezi, nu stiu ce studiu au efectuat astia, unde se spune ca au supus la vot, care ar fi marca de masina care nu are modele urate. Ghiciti cine a iesit invingatoare! Vauxhal, adica o sora de-a Opel-ului. Si mie imi plac mai toate modelele de la ei (in special OPC-urile ;)). Aaaahh, ca nu sunt tocmai fiabile, asta e alta treaba... Daca ar fi sa aduca pe piata o noua Calibra, eu cred ca ar fi ceva destul de frumos si potrivit in gama. In ziua de azi e destul de greu sa scoti pe piata un model cu un impact vizual precum a avut Calibra -A in anii '90. Toate firmele se intrec, ca si atunci de altfel, in forme care mai de care, dotari etc... dar parca au ceva in comun, se imprumuta unele de la altele... nu prea mai exista originalitate in design. Totusi, sa speram cu totii ca vor scoate ceva care sa inlocuiasca Astra-ul GTC (nu am nimic impotriva), dar parca unui coupe de la Opel i-ar sta mai bine un pic mai mare, ca dimensiuni (deh, gen Calibra :amen: ). Nu credeti?

De fapt, vad ca tuturor ne-ar face placere sa se reediteze acest superb model pe care toti il iubim ....indiferent de cum ar arata, Calibra-B sa ai fie numele! :wave:
Sunt piciorul care impinge scara...

Mesaj 27 Noi 2008, 19:04
Flexatu Membru PREMIUM Club Calibra

NEW !!!
Opel Calibra era un coupe derivat din berlina Opel Vectra, iar zvonurile britanice din vara anului trecut dădeau ca sigură continuarea tradiţiei, noul coupe urmând a fi bazat pe Opel Insignia. Iată că nemţii îi contrazic.

Nemţii de la Autozeitung vin cu informaţii noi despre viitorul coupe Opel Calibra. Acesta nu va fi bazat pe Opel Insignia, după cum speculau anul trecut britanicii de la AutoExpress (bazându-şi presupunerile pe conceptul Opel GTC), ci va utiliza platforma noului Opel Astra. Noul Opel Calibra urmează să fie lansat în 2010 şi va fi urmat de o variantă cabrio, care va înlocui actualul Opel Astra TwinTop
.
Imagine

Mesaj 29 Noi 2008, 12:15
Billy c25xe Moderator Club Calibra
Moderator Club Calibra

Tot degeaba , daca nu e bazata pe Insignia , asa e si GTC-ul , si Bertonele , pe Astra si se vede :this: . Sunt dezamagit.
Imagine

Ai grija , toate au o limita si nu conduce mai rapid decat pot ingerii tai zbura!!!

Mesaj 29 Noi 2008, 15:17

Mdap, la momentul asta nici eu nu stiu ce sa spun. Astra H mie mi se pare usor LAME, doar varianta OPC arata putintel mai bine, dar nici aia nu ma da pe spate.
Oricum, avand in vedere ca meseriasii de la Opel nu s-au invrednicit pana acum sa scoata Calibra B - care ar fi putut fi una dintre cele mai bine vandute modele ale lor (dupa Astra G :D) - mi-a dovedit ca nu vor sa mai atace zona de coupe-uri meseriase ci se rezuma la cheap cars si lame coupees (gen tigra twin top and stuff, care costa o avere si n-ai loc in ea).
Oricum, sa asteptam sa vedem ce se va intampla in 1-2 ani, ca anul asta vad ca Opelul e pe cale sa dea faliment...

PS: aici sunt poze cu toate modelele Opel pana in 2001 cica

Mesaj 29 Noi 2008, 16:52
Flexatu Membru PREMIUM Club Calibra

dar in fond si la urma urmei noi avem calibra ,nu ar trebui sa ne intereseze cand scot astea cali nou ca oricum nu o sa aiba succesu primei cali,si noua ne place cali asta,daca relansa modelu asta era altceva,dotari in +etc.din partea mea sa nu scoata nici-o cali new.
Last edited by Flexatu on 30 Noi 2008, 02:35, edited 1 time in total.
Imagine

Mesaj 30 Noi 2008, 01:35

eu sunt cu flexatu :D
C25XE V6

AnteriorUrmătorul

Înapoi la NOUTATI CALIBRA