Sunt la a 2-a prezentare pe acest forum, asa ca poate ma stiti. Ma numesc Gaby, sunt din Slobozia, am 26 de ani si sunt mandrul proprietar al unei Calibra din 1997. Am considerat ca este necesar sa deschid un nou topic, deoarece in primul am prezentat prima Calibra, care intre timp am cedat-o tatalui meu, si acesteia i-am facut "intrarea" in club tot acolo si nu mi se pare corect. Pe aceasta am achizitionat-o de la un tip care a adus-o din Austria, la fel ca pe prima. Pe scurt, cateva date despre ea: Motor X20XEV, 136 cp; Dotari - AC, interior piele, incalzire scaune, 2 airbaguri, computer bord :yahoo: , jante aliaj, suspensie sport, eleron irmscher si cam atat. E adusa in tara in luna mai. De atunci am avut timp suficient sa o pun cat de cat la punct (bujii,filtre, ulei, distributie etc). Acum o saptamana am luat nr provizorii si azi am fost cu ea la RAR pt identificare. Investitii pe care le-am facut la ea: amortizoare fata, bucsi cauciuc bascule spate, senzor axe came, bascula stanga fata, xenon, faruri angel eyes, cotiera, statie+subwoofer Blaupunkt, Cd Sony, cauciucuri spate si cam atat imi amintesc acum. Urmeaza alte modoficari si inbunatatiri, dar timpul le rezolva pe toate, pardon banul. Aveti aici cateva poze inca de cand a ajuns in tara. Cu ocazia asta dau drumul la pareri si critici! Le astept cu placere!
DRIVE SAFE!