Prima pagină SUBIECTE TEHNICE X20XEV Probleme Generale X20XEV reparatii calibra

reparatii calibra

Moderatori: alex, AWD, Billy c25xe, ghilosul

Mesaj 01 Feb 2009, 01:11
asphyxiator_31 Avatar utilizator
Membru de Baza Club Calibra
Membru de Baza Club Calibra

Motor: C20NE - 8V, OHC, 115 CP
welcome!

Mesaj 03 Feb 2009, 12:37
djlex Membru Activ Club Calibra
Membru Activ Club Calibra

Motor: C20NE - 8V, OHC, 115 CP

gasesti roata dintzata la dezmembrari. merge teoretic si de la vectra cu abs. eu nu aveam tot sistemul de frana de mana, si am pus de la vectra b. Merge parfum. Nu cred ca difera rotile stanga dreapta. succes
CT-88-PAX
'94 C20NE

Mesaj 03 Feb 2009, 22:33
th3onlyon3 Avatar utilizator

Motor: C20XE - 16V, DOHC, 150 CP

Problema cu electricul, semnalizarile le-am avut si eu... cand semnalizam mi se aprindeau pozitiile, faza lunga, etc. Parerea mea e ca sa mergi la un electrician, sa iti desfaca toate firele , mie imi erau in scurt. Facea scurt in fatza la radiator, erau toate firele topite. Mi-a desfacut tipu tot tot tot si a montat fire noi. Faza e ca esti sigura de o treaba si nu iei foc. Bafta. :)

Mesaj 02 Apr 2009, 01:41
CALUGARUL Membru ClubCalibra

Motor: X20XEV, 16V Ecotec, 136 CP

Problema cu faza lunga o am si eu, la mine cel putin nu e din cauza firelor ci din cauza intrerupatorului de semnalizare/faza lunga, la pozitia de faza lunga permanent e problema, acolo e un contact imperfect in intrerupator. cand clapeta revinde la 0 din pozitia de semnalizare se cupleaza faza lunga cu cu sunet ca si de flama din intrerupator, daca tragi clapeta spre volan inceteaza! din nou la revenirea de la o semnalizare apare fenomenul, asa e la mine! insa deocamdata nu am avut timp sa remediez problema! o sa revin cu finalul insa nush cand....o sa am timp sa remediez! Bafta si sa ai noroc la masina!

Înapoi la Probleme Generale X20XEV