Eu vin si daca ne strangem 4-5 masini numai sa fie sigura treaba, eu propun la sibiu pe data de 18-19 iulie, data si locatia putem sa o schimbam sa fie cat mai convenabil pt toti, sper sa iasa bine
Salutare, E interesanta treaba cu ECD 2015... mai ales sentimentu cand vezi atatea sute de CALIBRA la un loc Au venit din Cehia,Polonia,Italia,ESTONIA,Austria si multi din Germania
Felicitari pentru prezenta! Am vazut mai multe fotografii pe Facebook...cred ca este interesant sa vezi atatea Cally la un loc. MI-ar fi placut sa ajung macar o data in viata....
Salutare baieti, nu ne-am mai auzit de mult, din pacate eu am vandut masina si se pare ca a ajuns la Alexandria, problema este ca pana sa ajunga acolo a ajuns la un samsar de masini si a dat jos tot de pe ea, respectivul a facut tot felul de manarii prin acte... long story. Cu prima ocazie de vreo intalnire in vara anului viitor particip si eu chiar daca nu mai am masina. Prin Sibiu mai sunt doar cativa membrii in rest majoritatea le-au vandut... cu respect si toate cele bune.