salutari la toata lumea am revenit shi eu dupa ceva timp!am o calibra c20xe care de 4 luni a intrat in renovare!tinichigerie completa din bara in bara antifonare interior exterior complet adica km 15 kile de antifon un tuning finutz shi acum masina este la vopsit.in primavara ma voi decide in privintza motorului adica ori il las ori ii ia locul un let care inca sta cuminte la mine in boxa.pana atunci se vor monta pe masina tot ce tine de roti: suspensie completa discuri placutze rulmenti capete de bara pivoti bucsi care nu au nimik dar daca tot le-am acum le pun,tamburi ,jante, anvelope s.a.m.d .Ca tuning am ales kitul carzone pt calibra shi astra destul de finutz un bad boy shi o gluga pe spate farurile nu le voi schimba deoarece sunt noi shi se vad perfect cu becuri normale nici nu mai am nevoie de xenon in schimb stopurile vor fii schmbate cu unele pe leduri.km atat deocamdata....
Last edited by gabriel.lazar on 22 Noi 2020, 22:25, edited 1 time in total.
dupa cum am mai spus am fost ajutat de persoana care pune la punct acea masina KHN shi ii multumesc foarte mult se pare ca shi el are o calibra turbo poate intra shi el pe clubcalibra cine stiee...
farurile avea ceva zapada pe ele shi pe data de 21 ora 21:20 a trecut KHN pe lg mine shi era unu baiat in ea care zicea ca masina a venit de la oradea pt a fi reparata ca are 4x4 dus shi nu mai stiu ce.asta se intampla la 5 km de siania unde mi-a iesit furtunul de la apa shi nu aveam o surubelnitza.asa ca masina pe data de 21 acolo era ca stiu masina destul de bine mai ales ca avea acelasi kit k al meu numai ca el nu prea a vrut sa stea pe lg baieti cand au facut kitul
ady daca e le faci shi tu pe bucati adica bara fata bara spate cumperi pragurile etc...nu trebuie sa faci toata masina deodata .Se pare ca badboy-ul isi face treaba facand masina fioroasa!
Frumoasa operatiunea de cosmetizare! Imi place cum arata masina acum! Dar niste poze mai "Clean" nu ai? Adica facute ziua, la lumina! ....sa vedem si restul "lucrarii"....Bafta in continuare!