Salut!
Am dat jos de curand de pe calibra mea stopurile eleronul si farurile cu angel eyes motivul am vandut masina deoarece nu imi placea motorizarea acum am sa caut un LET.
Am cazut la o intelegere cu dsp4tuning sa-i trimit eleronul si stopurile zis si facut dupa cum unii stiu eu nu sunt in Romania deci am fost frumos la atlasib si i-am trimis 2 colete unul cu stopuri si eleronul separat au costat 26 de euro , intre timp dsp4tuning urma sa trimita banii pe ele cum l-am sunat si i-am spus ca , coletele au iesit din agentie a tot amanat trimiterea baniilor pe motiv ca nu sunt serios si ca poate nu i-am trimis nimic....
Fapt care m-a deranjat foarte tare , azi am sunat la atlasib sa cer anularea pachetelor respective.
Total 50 de euro si vor venii inapoi la mine.
Nu am timp de glume, nu traiesc din vanzarea unor piese... si am zis sa le impart la prietenii de pe forum pentru ca la preturile care le-am cerut nu cred ca se gasesc asa usor , farurile vor ajunge tot la cineva din Romania in Bucuresti mai precis id de messenger cs_sakal al rog pe acest domn cand le primeste si vede acest post sa spuna el cum au decurs lucrurile....
O zi buna!