Prima pagină DISCUTII DISCUTII GENERALE Cate Opel Calibra mai sunt in viata?

Cate Opel Calibra mai sunt in viata?

Discutii cu caracter general

Moderatori: AWD, Billy c25xe, ghilosul, sergyu

dan Membru ClubCalibra

Motor: C20LET, 16V TURBO, 204 CP
Salut, mai foloseste cineva site-ul asta? Ar trebui sa facem o lista cu calibrele care inca mai sunt in viata, nu cred ca au ramas multe, nu le mai vezi pe strada.Se mai fac intalniri pe undeva?

VEMANIS Avatar utilizator
Calibra Maniac
Calibra Maniac

Motor: X20XEV, 16V Ecotec, 136 CP

Salut! Intr-adevar, numai sunt multe pe strazi in stare de functionare. In Ialomita sunt vreo 4 din catev am vazut, insa mai rar pe strazi, doar in parcare. A mea sta de ceva timp in spatele bllocului, insa am o problem pe care nu o pot rezolva. Cu check-ul aprins o mai scot din cand in cand la o mica plimbare. Sper totusi sa o reconditionez . La intalniri nu am mai participat de ani buni, insa nici nu am auzit de asa ceva.
Sunt piciorul care impinge scara...

[email protected]@[email protected] Avatar utilizator
Administrator Club Calibra Romania
Administrator Club Calibra Romania

Sigur mai are ClaudiuDNC (cel putin) una, este cel mai mare fan al acestei masini pe care il cunosc - poate la egalitate cu AWD :D

A mea din pacate nu mai e functionala, zace de ani in fata blocului - pe ideea ca poate o sa fac vreodata ceva cu ea, o reconditionare/recarosare (ca e inmatriculata).
Calibra Turbo, C20LET, 1993

Faur Sergiu Avatar utilizator
Membru Activ Club Calibra
Membru Activ Club Calibra

Salut, mandru posesor al unui opel calibra turbo 1996 eds ph3 4x4(functional) cu nr AR 33 SRG , cumparata in ianuarie 2014 de la Claudiu DNC. Circul foarte mult prin Romania si pot sa spun ca nu am mai vazut calibre pe drumurile noastre... nici macar una. Intalnire doar la Ecd (European Calibra Days) in Germania, am vb cu Claudiu si anul trecut stiu sigur ca a fost la Ecd doua calibra turbo din Romania
Opel Calibra turbo C20LET '96 stage 3 eds

Înapoi la DISCUTII GENERALE