providra18 scrie:
Spune-ne te rog si noua cum ai montat tetierele de pe spate

..Arata foarte bine..
Arata bine, insa nu stiu cat sunt de functionale daca vor pasagerii sa stea rezemati cu capul, nu le-am testat.
In primul rand este nevoie de 2 tetiere....apoi trebuie facuti niste suporti (4 bucati) pentru fixarea picioruselor tetierelor, ceva de genul:

Eu nu m-am chinuit prea mult pentru acesti suporti, am indoit o tabla destul de subtire. Am vrut initial sa vad cum arata cu ele acolo si mi-a placut. Alta data, cand le voi imbraca in piele, voi inlocui suportii cu altii din tabla mai groasa.
Apoi se masoara lungimea banchetei spate, distanta intre piciorusele unei tetiere si vezi aproximativ unde s-ar situa capul unei persoane pe bancheta (eu am pus primul picior al tetierei la 7 cm fata de marginea banchetei). Cu ajutorul unor negrese se da gaura in table de la spatarul banchetei si cam asta e. La mine a necesitat si repozitionarea statiei de amplificare pt subwoofer.
O sa revin maine seara cu catvea fotografii din interiorul portbagajului.
Acum observ ca numai face nici polita galagie pe hayon ca inainte, pentru ca sta presata. Per ansamblu ma declar multumit, cu precizarea ca trebuiesc inlocuiti suportii pentru picioarele tetierelor pe viitor.
Spor la treaba!
Sunt piciorul care impinge scara...