freeusernet scrie:
Salut , am nevoie de cateva sfaturi privind upgrade-ul unui motor c20let de la phase3 la phase 4 . Phase 4 din cate stiu necesita schimbare de interne ale motorului si nu e chiar ieftin , ideea e ca m-am hotarat ca in vara sa fac aceste schimbari de interne. Nu stiu exact ce pistoane am nevoie pt ca am vazut ca pot cumpara pistoane de 86mm, 86.5mm si 87mm. In afara de pistoane si biele ce mai trebuie schimbat? stie cineva ce boost maxim face turbina kkkk16, la phase 4 e nevoie de 1.6bar constant? Daca trebuie schimbata turbina ,ce turbina as putea folosi fara sa modific galeria de evacuare ?? pompa de ulei si cea de apa trebuie obligatoriu schimbata??? De citit si eu am citit pe forumuri dar as prefera niste sfaturi de la cineva care a facut aceste modificari !!!!!
Salut. Ptr siguranta blocului (desi nu am auzit sa cedeze) dar si ptr o ulterioara alezare iti recomand 86,5mm. Asta in situatia in care uzura nu e mai mare si atunci te duci direct la 87mm. Sunt vreo cateva firme care fac pistoane forjate printre care si
cosworth. In functie de cata presiune ajunge in motor te gandesti si la rap. compresie, 8,8:1 sau 8,5:1.
In ciuda multor comentarii cum ca un K16 nu face presiune eu am testat si am aflat ca face

. Oricum ptr faza 4 (indiferent cine produce softul ptr faza 4) ai nevoie de turbina mai mare, gen k26,29 sau alte firme.
Daca ai bani de faza 4, pistoane, biele, turbine, axe si alte fiare, te gandesti sa faci economie la pompa de ulei si apa ? eventual si o distributie noua?
Cand te gandesti la faza 4 inseamna ca ai experimentat faza 3.5 si nu te mai satisface ?
Mi-e teama, ca multi altii ,ca nu stii ce te asteapta, sper sa ai ceva cunostinte. Iti doresc sa duci proiectul la capat.
Mentionez ca nu ma numar printre cei care a facut modificarile la care aspiri tu. Eu m-am oprit la faza 2 si alte usore modificari, si crede-ma ca am avut multe satisfactii cu masina asta.