PENTRU CEI CARE AU PROBLEME IN A ACCESA DISCUTIILE DE PE FORUM: E O PROBLEMA PE CARE INCERC SA O REZOLV DE ASEARA. SE POT ACCESA SECTIUNILE DIN ZONA CU LISTA DE DISCUTII (pentru discutia curenta, in loc sa dai click pe pagina 1/2/3/etc apesi sus in lista Prima Pagina < INFORMATII < CLUBCALIBRA.RO pe linkul CLUBCALIBRA.RO si acolo apesi la discutia asta ce pagina vrei sa vezi). PLEASE RABDARE. AM REZOLVAT EROAREA, AR TREBUI SA MEARGA ACUMA. DACA MAI SUNT PROBLEM PLS PM@sorin: pentru ca in loc sa stau sa repar problemele forumului sunt ocupat sa sterg comentarii malitioase si flameuri
Am editat tot ce mi s-a parut offtopic si cu tenta de atac la persoana sau flame. Cu parere de rau vad ca nu putem sa ne dam cu parerea despre singurul lucru despre care este vorba:
FACEM REGULAMENT PENTRU INTALNIRI SAU NU???Tot ce este in afara acestui subiect nu va fi pastrat in discutia asta. Daca cineva doreste sa discute alte aspecte atunci il rog sa deschida un subiect nou pentru discutia respectiva, in zona potrivita. Aici se discuta doar despre regulament pentru intalniri.
Vreau sa le multumesc in primul rand celor care au exprimat opinii pertinente si echilibrate: awd, adoss, g3any85, florinike si chiar si lui alias care are un stil (mistocaresc) aparte
Apropo, eu am moderat (cu intarziere e adevarat) discutia ta cu Tonny atunci si i-am zis de nenumarate ori sa nu se mai ia de lume ca pe forum e altfel decat face-2-face. Nu m-a ascultat, dar a ajuns la vorba mea: dovada ca acuma sunteti inseparabili

Mai trebuie sa lamurim cateva aspecte:
- toti membri acestui forum isi pot da cu parerea si vota indiferent ce masina au si daca au calibra sau nu.
-Nici unul dintre membri/moderatori/admini nu e mai presus si nu poate aduce injurii celorlalti; asta se pedepseste cu BAN sau cel putin cu warning. Pana acum nu am utilizat in discutia asta asa ceva, de-acum inainte ma voi folosi si de uneltele astea daca se repeta.
- vreau sa vad voturi si la NU VREM REGULAMENT, nu doar opinii; daca chiar nu vreti va rog sa votati, ca sa stim cum stam
- fiecare se comporta cum doreste in afara intalnirilor, important este cum ne comportam la intalniri
Cateva idei interesante pe care le-am retinut (e adevarat, printre injurii):
- alex: intalniri dedicate (daca vrem sa facem liniute ne intalnim intr-un loc, daca vrem discutii in alt loc, daca vrem reparatii in alt loc, etc)
- florinike: sa avem cel putin un moderator/admin la intalniri (asta cred ca s-a cam intamplat de fiecare data, cel putin Tonny nu a lipsit la mai mult de 2 intalniri, iar cand a lipsit el am fost eu sau Bogdan sau Billy)
- alias: sa renuntam la moderatori (asta nu prea se poate, si asa avem o gramada de discutii postate aiurea si duplicate incat daca ar sta numai pe admin toate astea nu ar mai avea timp sa faca altceva

)