Dragii mei, pentru ca o imagine face cat 1000 de cuvinte am decis sa dau o fuga la Sighisoara sa vad cu ochii mei ce si cum. Drept urmare... va scriu de la terasa din Sighisoara, unde m-am asezat la un suc si o pizza. Sa o luam pe rand:
DRUMULAm plecat la 14.30 din Bucuresti si am ajuns la 18:00 in Sighisoara, cu doua pauze nu foarte lungi pe drum (cam 20-30 de minute in total). Am profitat de faptul ca era foarte lliber pe drum si probabil de-aia am facut doar 3 ore si jumatate, dar ca impresie drumul este impecabil atat pe DN1 cat si de la Brasov la Sighisoara.
CAZAREAPana acum am fost in 3 locatii sa verificam conditiile si pretul, dupa cum urmeaza:
DRACUL - la Danes (15 minute de mers de la Sighisoara spre Targu Mures)
Superba locatia, multe lucruri de facut (calarie, teren de fotbal, mini-gradina zoologica), amenajat foarte frumos totul, dar... foarte scump. Adica
1.6 milioane pe noapte la pensiune.
Am incercat si la Hanul Dracula, care apartine de acelasi complex, si este la 10 minute de mers. Locatia si mai superba, foarte liniste, lac cu peste. 21 de locuri de cazare dar organizate destul de ciudat: 5 camere cu 3 paturi, 1 cu 2 paturi si 2 apartamente.
Cost: 1.3 milioane pe noapte (aprtamentele sunt mai scumpe, 1.7 milioane pe noapte).CASA BENDORF (pana in HANUL DRACULA)Ceva mai modest decat cele de mai sus, 6 casute de 2 locuri cu incalzire si baie si 4 camere in pensiune, deci in total 20 de locuri de cazare. Casutele destul de OK, cu televizor (mic

) si baie, paturi duble (doua casute cu pat matrimonial). Zona de gratar, un raulet in apropiere.
COST: 80 RON pe noapte.HOTEL TRANSILVANIA (la iesirea din Sighisoara spre Danes, la sosea)Nu am vazut camerele, dar este de 3 stele (nu poate fi asa de rau, mai ales ca parea renovat recent sau construit de curand). Spatiu de cazare: 26 de persoane.
Cost: 1.5 mil pe noapte camera dubla. Singura chestie e ca e cam la sosea.
Inca mai cautam, o sa mergem pe la locatiile mentionate pana acuma si vedem cum se prezinta, o sa revin cu poze...
Cateva poze de pana acum:
Mai multe poze
AICI