Prima pagină SUBIECTE TEHNICE AM O PROBLEMA Imi arata F la comp de bord

Imi arata F la comp de bord

Ai o problema cu Calibra ta si nu stii cum sa o rezolvi? Zi-ne despre ea

Moderatori: alex, AWD, Billy c25xe, ghilosul, sergyu


Mesaj 05 Feb 2008, 02:40
S@m0v@ru1_Pr@fu1t Avatar utilizator
Administrator Club Calibra Romania
Administrator Club Calibra Romania

Mesaje: 1111
Localitate: Bucuresti
Motor: C20LET, 16V TURBO, 204 CP
Localitate: BucureÅŸti

AWD scrie:
Scuze ca nu am vazut discutia mai de mult.
169 Outside air temp sensor short circuit
171 Outside air temp sensor open circuit

Cu A si B faci diagnoza de ECU nu de comp de bord.
Bafta.


Pot sa bag mana in foc ca o sa iasa unul dintre astea doua?... :D
Oricum, mersi Bogdan ca ne-ai scos din ceata.
Calibra Turbo, C20LET, 1993

Mesaj 05 Feb 2008, 08:29
robertpieptan Avatar utilizator
Membru Activ Club Calibra
Membru Activ Club Calibra

Mesaje: 125
Localitate: Bucuresti
Motor: C20XE - 16V, DOHC, 150 CP
Localitate: BucureÅŸti

AWD scrie:
Short pins A and D on the diag plug.
Switch on the ignition.
First 12 is flashed 3 times in the top display. Then if a fault code is stored it will be flashed 3 times. Otherwise - - - is flashed 3 times.
To clear the fault codes press the raised button.


cool..ma imbrac shi zbor sa vad ce zice shi al meu..:D
Imagine

Mesaj 05 Feb 2008, 18:40
S@m0v@ru1_Pr@fu1t Avatar utilizator
Administrator Club Calibra Romania
Administrator Club Calibra Romania

Mesaje: 1111
Localitate: Bucuresti
Motor: C20LET, 16V TURBO, 204 CP
Localitate: BucureÅŸti

gabriel.lazar scrie:
shi eu trebe sa imi cumpar acelasi senzor


Ma bag si eu la o bucata... Dam o comanda? :D
Calibra Turbo, C20LET, 1993

Mesaj 26 Iul 2008, 17:30
VEMANIS Avatar utilizator
Calibra Maniac
Calibra Maniac

Mesaje: 1885
Localitate: Slobozia
Motor: X20XEV, 16V Ecotec, 136 CP
Localitate: Slobozia

Nu stiu daca nu ai rezolvat problema, dar acum m-am trezit si eu! :D Este stricat senzorul de temperatura!!!
"F"-ul inseamna FAULT, iar faptul ca iti indica uneori o temperatura aiurea, este din cauza senzorului.... Inlocuieste-l si iti garantez ca merge ceas!
Sunt piciorul care impinge scara...

Mesaj 26 Oct 2009, 18:57
VEMANIS Avatar utilizator
Calibra Maniac
Calibra Maniac

Mesaje: 1885
Localitate: Slobozia
Motor: X20XEV, 16V Ecotec, 136 CP
Localitate: Slobozia

calibrapower scrie:
Mie imi indica corect temperatura exterioara si consumul instant, dar nu imi indica consumul la suta de km, nu imi indica autonomia, sau viteza... ce credeti despre asta.



Ai incercat sa il resetezi? Din buton, sau sa ai iei borna de la acumulator pentru cateva minute. Vezi asta si vorbim pe urma.
Sunt piciorul care impinge scara...

Mesaj 15 Mai 2010, 14:19
pipa Membru ClubCalibra

Mesaje: 14
Localitate: timisoara
Motor: C20NE - 8V, OHC, 115 CP
Localitate: TimiÅŸoara

Si mie imi arata F-ul la BC;problema este senzorul de temperatura.Eu l-am scos din mufa(baba) si l-am lasat la cald sa se usuce bine,firele de la senzor le-am lasat atarnate,in caz ca aveam apa pe acolo,sa se scurga,si dupa vreo 6 zile am montat senzorul inapoi si am avut surpriza placuta;mergea perfect,iar F-ul a disparut.Este indicat sa nu se spele masina in perioada de proba(5-6 zile) ;)

Anterior

Înapoi la AM O PROBLEMA

cron