Am fost acum 2 sapt in Gura Humorului intr-un mini concediu de 5 zile,ce sa va spun este vis,cei care au vizitat Bucovina cred ca stiu destul de bine.Ai de vazut si de vizitat o gramada numai Manastirile(Putna,Sucevita,Moldovita,Manastirea Humorului ,Dragomirna.si mai sunt

)daca stai de ele pierzi cateva zile,Apoi in Suceava care este ff aproape de Gura Humorului, sunt de vazut: Cetatea de Scaun Muzeul Bucovinean etc..O alta locatie casa memoriala a lui Ciprian Porumbescu plus un peisaj care dupa parerea mea nu cred ca-l mai gasesti in alte locuri...sa nu uitam mancarea traditionala bucovineana care este delicioasa si ff naturala,bauturile specifice:afinata,zmeurata,palinca

sunt ff bune.Preturile sunt mai mult decat bune

retul unei camere in pensiune variaza de la 60-100 ron camera noapte si conditii ff bune balcon,televizor,baie in camera,curatenie exemplara.Cam asta este ma opresc aici pt ca ar mai fi multe de spus. Insa sincer pt mine sa fac 1500 km (470 buc-gura hum + ce am umblat acolo) a meritat, chiar pot sa spun ca am fost ff multumit si de cum s-a comportat masiana mai ales ca sunt drumuri fff bune.Bafta si un sfat inainte sa plecati in concedii in afara vizitati Romania pt aveti ce vedea.