buna tuturor.in primul rand sper ca nu sant restrictii de varsta pe acest forum,,,dat fiind varsta medie a posesorilor de calibra...
iar in privinta bunelor maniere a seriozitatii comentariilor,,raspunsurilor ,,,nu cred ca ar putea fi vorba de circumstante atenuante cum ar fi ,,,,"noi veniti pe forum".Cand e vb de respect vorbim de buna crestere si educatie.Presupun iarasi ca nu vorbim despre copii care nu si-au terminat educatia.
In schimb recunosc ca nu am percurs toate discutiile de pe forum dar in mare vad asa cum am observat ca au mai spus si altii ca in ultimul timp adica,,,in acest an poate mai exact se discuta putin,,,putine posturi,,,,,,,,
s-au imputinat calibrele?sau poate se pierde interesul?,,,nu stiu,,,,,,,si nu sant cred in masura sa trag cele mai bune concluzii....sant nou,,,si nici calibra nu am de mult timp....
inteleg ca multe calibre s-au adus in tara cand taxa era mica si cu bani putini,
e normal ca masinile noastre sa nu fie tocmai niste rachete sau bijuterii.
unii le-au luat si se chinuie cu ele...
unii sa le restaureze altii sa inteleaga unde si cum sa le caute defectele,,,si mai important decat toate unde sa mearga cu ele.....sa le repare,,,pt ca multi nu isi permit reprezentante,,,iar in rest super-mecanicii nostri rezolva totul cu ciocan si sarma,,,,
Am uitat sa ma prezint,,,si imi cer scuze.
am 47 de ani,,,,si am cumparat de curand o calibra ,,Un X20Xev 2.0 16v ecotec 136Hp.
nu e perfecta dar sant multumit si constient ca necesita ceva bani....
Am intalnit aici pe forum un baiat extraordinar un care la randul lui mia recomandat un altul tot de pe forum care mi-a furnizat niste piese pt calibra...
am intrat azi pe topicul asta.am fost incantat de idee si inca mai sant,,,e o forma sau un motiv,,,,o parghie prin care sa se mai trezeasca interesul pt site pt forum,,,,dar,,,,,vad ca a ramas ideea doar...
sau ma insel?