Prima pagină INFORMATII CLUBCALIBRA.RO CLUB CALIBRA SE DA PE TWITTER

CLUB CALIBRA SE DA PE TWITTER

Sugestii, probleme, tot ce tine de site/forum/club

Moderatori: alex, AWD, Billy c25xe, ghilosul, sergyu


Mesaj 07 Dec 2008, 22:35
S@m0v@ru1_Pr@fu1t Avatar utilizator
Administrator Club Calibra Romania
Administrator Club Calibra Romania

Mesaje: 1111
Localitate: Bucuresti
Motor: C20LET, 16V TURBO, 204 CP
Localitate: BucureÅŸti

Incepand de astazi Club Calibra Romania este prezenta si pe Twitter, cu contul CLUBCALIBRA!

PENTRU CEI CARE NU CUNOSC TWITTER.COM
Twitter este o aplicatie 100% online care va permite sa tineti legatura cu prietenii, amicii si cunoscutii vostri prin intermediul unei singure pagini. Pe aceasta pagina puteti intra si scrie ce faceti la momentul respectiv, iar prietenii cu care v-ati legat va pot citi insemnarile.
Ca un termen de comparatie: este ca si cum ai trimite un mesaj SMS care poate fi vazut de toti prietenii care au numarul tau. Dar ca sa vada mesajul trebuie sa iti acceseze pagina pe TWITTER.COM.

CUM SE FOLOSESTE TWITTER.COM
Se face un cont (gratuit) si se cauta persoane cunoscute prin intermediul functiei de SEARCH. Atunci cand gasesti persoana care te intereseaza poti sa ii dai FOLLOW si din acel moment vei putea vedea ce mesaje a scris acea persoana pe pagina lui de twitter.
In SUA mesajele de pe Twitter erau trimise si pe telefon celor care se abonau, aceasta facilitate a fost accesibila si in Romania pana la un moment dat.
Un exemplu de utilizare a twitterului: poti posta ce ai mai facut la masina imediat ce ai terminat; poti anunta tot ce este nou in legatura cu masina ta; Club Calibra Romania va anunta intalnirile sale si celelalte evenimente pe twitter.
Pentru posesorii de telefoane cu acces la internet exista destul de multe aplicatii care permit vizualizarea si postarea de mesaje pe twitter, direct din telefon (eu unul folosesc Twinkle pe iPhone)...

Succes la utilizare si daca nu ii intelegeti utilitatea sau modul de functionare va asteptam cu intrebari!
Calibra Turbo, C20LET, 1993

Înapoi la CLUBCALIBRA.RO

cron